Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką kupić mysz?

YaszczuR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym kupić sobie nową mysz. Czytałem już na forach, czytałem recenzje i cały czas nie mogę zdecydować się jaką konkretnie kupić. Proszę was o pomoc!

Moje wymagania co do myszki:

- Ma się sprawdzać w grach, 2000DPI to minimum (wolałbym 2500DPI lub więcej)

- Ma ładnie wyglądać

- Ma pochodzić od dobrej firmy

- Jej cena nie ma przekraczać 50 zł

Pomocy!

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Za 50zł nic takiego nie dostaniesz. Ja mam A4Tech Bloody V7. Laserowa, możesz zmieniać sobie DPI do woli, dobry design. 70zł za nią dałem.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Ile ona w ogóle ma DPI? Na googlach są tylko inne modele xD

Możesz ustawić od 100 do 3600 DPI. Dużo informacji masz pod produktem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ta 747H po pól roku używania będzie wyglądała jak g... to znaczy odchody. Ten piękny nadruk się zetrze. Wiem bo kuzyn taką miał. ;) Ja swoją V7 Bloody mam już 2 miesiąc i nic się nie starło, wygląda jak wyjęta z pudełka.

@EDIT

Poza tym ona jest optyczna, a Bloody to już laser. ;P

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Łoł łoł w szafie zalega mi jeden Natec Genesis G77... NO COMMENT!!

Gdy trzymam prawy przycisk myszy (celuję) i naciskam lewy aby strzelić, to myszka mówi NIE gubiąc sygnał prawego na ułamek sekundy.

Przez to raz celuję a raz nie i to dziiwnie wygląda. Do nateców to ja nie mam zaufania ;)

No chyba, że przekonacie mnie, że w tej tak nie ma xD

I ogólnie tych nadruków na myszkach nie lubie ze względu na to co powiedział @up3

Czyli albo A4Tech Bloody Gaming V7 albo Natec Genesis G77. Round 2... Fight! :P

Opublikowano

Czyli ten Genesis GX66 nie ma już tego problemu?

Opublikowano

Łoł łoł w szafie zalega mi jeden Natec Genesis G77... NO COMMENT!!

Gdy trzymam prawy przycisk myszy (celuję) i naciskam lewy aby strzelić, to myszka mówi NIE gubiąc sygnał prawego na ułamek sekundy.

Przez to raz celuję a raz nie i to dziiwnie wygląda. Do nateców to ja nie mam zaufania ;)

No chyba, że przekonacie mnie, że w tej tak nie ma xD

I ogólnie tych nadruków na myszkach nie lubie ze względu na to co powiedział @up3

Czyli albo A4Tech Bloody Gaming V7 albo Natec Genesis G77. Round 2... Fight! :P

Jeśli przeszkadzają CI te nadruki to weź A4Tech Bloody Gaming V7, ale uważam, że A4Tech X-747H jest lepszym wyborem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Bez sensu, ten Genesis kosztuje tyle co Bloody a Bloody to już laserówka.

Wybieram A4Tech Bloody Gaming V7! xD Wszyscy którzy mi pomogli dostają like'i a temat można zamknąć.

Opublikowano

Czyli ten Genesis GX66 nie ma już tego problemu?

Czytałem troche recenzji i opinii o tej myszce, i w żadnej nie było o problemach w użytkowaniu. Głównie same pozytywy.

Jeśli Ci pomogłem, Polub!  ^_^ 

- forum gier

Opublikowano

Jeśli przeszkadzają CI te nadruki to weź A4Tech Bloody Gaming V7, ale uważam, że A4Tech X-747H jest lepszym wyborem.

Nie wiem co ty lepszego w tym 747 widzisz. Laser>optyczna, design też lepszy.

Opublikowano

Dobrze, że moderator nie zamknął tego tematu jeszcze. Mam dylemat. Obejrzałem recenzję tego A4Tech Bloody Gaming V7 i jestem zniesmaczony. Jest pełno ustawień, trybów i innych dupereli. A mi to nie jest potrzebne. Lepszym wyborem będzie chyba Natec,czy nie?

Opublikowano

Kupuję Natec Genesis GX66.

A4Tech odstrasza mnie tymi opcjami. Nie potrzebuje tylu ustawień DPI - wystarczy mi 4/5.

A te opcje typu redukowanie odrzutu często kończą się banem (mój kolega miał myszkę która miała coś podobnego i tak właśnie skończył) :(

Ale dzięki za pomoc

Opublikowano

A4Tech v3 jest najlepsza. Najwygodniejsza. v7 ma kształt dla malych rąk.

76561198122231440.png

Opublikowano

Kupuję Natec Genesis GX66.

A4Tech odstrasza mnie tymi opcjami. Nie potrzebuje tylu ustawień DPI - wystarczy mi 4/5.

A te opcje typu redukowanie odrzutu często kończą się banem (mój kolega miał myszkę która miała coś podobnego i tak właśnie skończył) :(

Ale dzięki za pomoc

W natecu też masz w sterownikach milion opcji. Wystarczy że nie zainstalujesz softu z płytki i to normalna myszka bez cheaterskich opcji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...